Opel’den Türkiye’de Bir İlk
09 Mart 2010 tarihinde Floating yazdı.
187 kez görüntülendi.
Kategori: Mobil,Slider
closeBu yazı 5 ay 27 gün önce yayınlanmış olduğundan güncelliğini yitirmiş veya içeriğindeki bilgilerin geçerliliği kaybolmuş olabilir.

Opel  Türkiye’ de bir ilki gerçekleştirerek Mobil Advertorial yapan ilk firma oldu. Yeni Opel Astra Advertorial Uygulaması  için Milliyet Mobil sitesi ve Milliyet I Phone uygulaması kullanıldı. Advertorial uygulamalar reklamdan çok haber gibi durduğundan reaksiyon oranı normal reklamlardan yüksek olduğu gözlemleniyor.

mobil opel Opelden Türkiyede Bir İlk

Bu Haberi Paylaş
[Ask] [backflip] [BlogBookmark] [del.icio.us] [Digg] [Facebook] [Furl] [Google] [LinkedIn] [Netvouz] [OnlyWire] [Reddit] [Segnalo] [Sphinn] [StumbleUpon] [Technorati] [Twitter] [Windows Live] [Yahoo!] [Email]

İlginizi Çekebilecek Diğer Başlıklar:

  1. Opel En Çevreci Sürücüyü Arıyor
  2. Turkcell Mobil Uygulama Yarışması
  3. Milliyet Emlak Ev Kazandırıyor
  4. Webstar Türkiye
  5. Move – Turkcell İşbirliği


RSS ÜyeliğiŞu an tam 88 kişi yazıları RSS ile takip ediyor.RSS abonesi olmak için buraya.Güncel yazıların otomatik olarak mailinize gelmesini istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Yorum Yok
  1. Henüz yorum yapılmamış.
Yorum Yapın