Youth Republic Vodafone İle Anlaştı

cross grey small Youth Republic Vodafone İle AnlaştıBu yazı 2 yıl 6 ay 20 gün önce yayınlanmış olduğundan güncelliğini yitirmiş veya içeriğindeki bilgilerin geçerliliği kaybolmuş olabilir.

Youth Republic müşterilerine yenisini ekledi. Youth Republic, şimdi de Vodafone’un gençlik ajansı oldu.

Youth Republic gençleri hedefleyen markaların pazar payını ve marka performansını arttırma amaçlı 360 derece pazarlama çözümleri sunuyor. Üniversitelerde, sokaklarda, alışveriş merkezlerinde, yaşamın hemen hemen her yerinde onlara ulaşacak, onların dilinden konuşan ilginç yaratıcı guerilla, deneyimsel  pazarlama gibi proje ve kampanya yürütüyorlar. 

Youth Rebublic’ in müşterileri arasında Unilever, Monster, Ülker, Avon, Kimberly-Clark, Cadburry, Coca  Cola, Mey  gibi büyük firmalar bulunuyor.

 Youth Republic Vodafone İle Anlaştı

Yazar Hakkında

reklam oburu bugüne kadar 776 yazıya imzasını atmış.

Tutamıyorum boğazımı ;)



İlginizi Çekebilir:


Facebook Yorumları:

Yorum yapılmamış.

Yorum yapmak istiyorum

Blog Ödülleri
Sansürsüz İnternet Chrome İndir İnternetime Dokunma Open dns
Dmoz
Wordpress Türkiye