Vodafone 3G Rock’n Coke’ta

cross grey small Vodafone 3G Rockn CoketaBu yazı 2 yıl 6 ay 27 gün önce yayınlanmış olduğundan güncelliğini yitirmiş veya içeriğindeki bilgilerin geçerliliği kaybolmuş olabilir.

Şüphesiz 3G’ nin nimetlerinden yararlanacak  kitlenin büyük çoğunluğunu gençler oluşturuyor.Bu nedenle Vodafone  18 -19 Temmuz tarihleri arasında, İstanbul Park’ta düzenlenecek Rock’n Coke’ta; 3G’deki farkını ve deneyimini genç müzikseverlerle paylaşacak. Rock’n Coke’a gelen müzik severler, Vodafone 3G+ teknolojisi ile herkesten önce tanışma imkanına sahip olacak.

Gençler, 200 m2′lik Vodafone alanında, 3G teknolojisini çeşitli etkinlikler ve oyunlarla birebir yaşama fırsatı bulacak, kendi müziklerini yapacaklar. Vodafone 3G Alanı’nda, yüksek hızda internet, müzik ve video özelliklerini deneyecek gençler, Numara Taşıma Alanı’nda numaralarını Vodafone’a taşıyabilecekler. Dinlenmek isteyenler Dinleme Alanı’nda soluk alırken, kamp alanında kamp yapan katılımcılar festival alanını Vodafone 3G+  teknolojisi ile seyredebilecekler. Festivaldeki tüm oyun ve etkinliklere katılanları; iPhone3G, mobil modem, Fransa’da düzenlenecek olan Rock en Seine festivaline bilet kazanma şansı gibi sürpriz hediyeler bekliyor.

 Vodafone 3G Rockn Coketa

Yazar Hakkında

reklam oburu bugüne kadar 776 yazıya imzasını atmış.

Tutamıyorum boğazımı ;)



İlginizi Çekebilir:


Facebook Yorumları:

Yorum yapılmamış.

Yorum yapmak istiyorum

Blog Ödülleri
Sansürsüz İnternet Chrome İndir İnternetime Dokunma Open dns
Dmoz
Wordpress Türkiye