Tempo 24′ de yeni yapılanma

cross grey small Tempo 24 de yeni yapılanmaBu yazı 2 yıl 10 ay 16 gün önce yayınlanmış olduğundan güncelliğini yitirmiş veya içeriğindeki bilgilerin geçerliliği kaybolmuş olabilir.

Doğan Grubu bünyesinde yayın yapan Tempo 24′ün yayın hayatına son verildi. Doğan Akın yönetiminde hazırlanan site, aynı ekip tarafından bağımsız olarak http://T24.com.tr adresinden yayın hayatına devam edecek.

 Tempo 24 de yeni yapılanma

Yazar Hakkında

reklam oburu bugüne kadar 775 yazıya imzasını atmış.

Tutamıyorum boğazımı ;)

Facebook Yorumları:

One Response to “Tempo 24′ de yeni yapılanma”

  1. Yusuf Abali
    27 Temmuz 2009 at 00:08 #

    Dogan Akin ve Aydin Engine yanlarina Oya Baydar, Oral CaLislar, Hasan Cemal, Sahin Alpay, Yasemin Congar, Gulay Gokturk, Hadi Uluengin ve Cengiz Candar i da alsin. Baslarina da akil hocalari olarak Cetin Altan’i alsinlar (zira ogullara gorev verildi). Tempo 24 un adi da Tempo 24 Donekleri olarak degistirilsin. AKP boyle bir girisime en buyuk devlet ihalelerini ve reklamlarini verip, hepsinin icine sigacagi bir basbakan ucagi da hemen alacaktir. Biz de oraya buraya serpistirilmis tayfadan kurtulmus oluruz.

Yorum yapmak istiyorum

Blog Ödülleri
Sansürsüz İnternet Chrome İndir İnternetime Dokunma Open dns
Dmoz
Wordpress Türkiye