Eczacıbaşına Altın Dünya Ödülü | Mecraburada
Eczacıbaşına Altın Dünya Ödülü
03 Temmuz 2009 tarihinde joker yazdı.
45 kez görüntülendi.
Kategori: Pazarlama, Slider
closeBu yazı 8 ay 9 gün önce yayınlanmış olduğundan güncelliğini yitirmiş veya içeriğindeki bilgilerin geçerliliği kaybolmuş olabilir.

Eczacıbaşı TopluluÄŸu’nun, Türkiye genelindeki pek çok ilköğretim okulunu kapsayan ”Eczacıbaşı Hijyen Projesi” ile 42 ülkeden 342 baÅŸvurunun yapıldığı ve 126 projenin finale kaldığı yarışmada ödül kazandığı belirtildi.
Kurumsal sorumluluk dalında ödül alan proje, İpek Kağıt tarafından Türkiye genelinde 5,5 milyon ilköğretim öğrencisine kiÅŸisel hijyen eÄŸitimi verilmesinin yanı sıra Yatılı İlköğretim Bölge Okullarında (YİBO) tuvalet ve ıslak zeminlerin Vitra ve Artema markalı ürünlerle yenilenmesini ve Topluluk çalışanlarından oluÅŸan gönüllülerin YİBO’larda okuyan öğrencilere yönelik çeÅŸitli sosyal projelerini kapsıyor.
Verilen bilgiye göre ödül kazanan proje, BirleÅŸmiÅŸ Milletler Özel Ödülüne aday gösterilen beÅŸ finalist arasında da yer alıyor. IPRA’nın Altın Dünya Ödülleri töreni 30 Ekim 2009 tarihinde Londra’da gerçekleÅŸtirilecek.

Bu Haberi PaylaÅŸ
[Ask] [backflip] [BlogBookmark] [del.icio.us] [Digg] [Facebook] [Furl] [Google] [LinkedIn] [Netvouz] [OnlyWire] [Reddit] [Segnalo] [Sphinn] [StumbleUpon] [Technorati] [Twitter] [Windows Live] [Yahoo!] [Email]

İlginizi Çekebilecek Diğer Başlıklar:

  1. Cannes Lions’ a Türk Damgası
  2. Starcom’ a Ödül
  3. Altın Örümcek 2008 Finale Doğru
  4. Soyak’tan “GeleceÄŸe Bir Damla Sakla” projesi
  5. KaÅŸmir Halı Dünya Standartlarında Üretim Yapıyor…


RSS ÜyeliğiŞu an tam 71 kişi yazıları RSS ile takip ediyor.RSS abonesi olmak için buraya.Güncel yazıların otomatik olarak mailinize gelmesini istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Yorum Yok
  1. Henüz yorum yapılmamış.
Yorum Yapın