Kanal D Ana Haber’den dev kampanya
17 Nisan 2009 tarihinde Floating yazdı.
104 kez görüntülendi.
closeBu yazı 1 yıl 4 ay 24 gün önce yayınlanmış olduğundan güncelliğini yitirmiş veya içeriğindeki bilgilerin geçerliliği kaybolmuş olabilir.

Mehmet Ali Birand; 16/17 Nisan 2009 Perşembe ve Cuma günü Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan’ı konuk ediyor, tüm Türkiye’yi derneğe ve binlerce öğrenciye desteğe çağırıyor.

Tüm Türkiye, iki gün sürecek olan bu kampanyada, Türkiye İş Bankası Kuledibi Şubesi’nin (Şube Kodu: 1078) 250469 numaralı hesabına bağışta bulunabilecek. Ayrıca 5414’e boş SMS göndererek, SMS başı 5 TL bağışlayabilecek ve binlerce öğrencinin eğitimine katkıda bulunabilecek.

 

Bu Haberi Paylaş
[Ask] [backflip] [BlogBookmark] [del.icio.us] [Digg] [Facebook] [Furl] [Google] [LinkedIn] [Netvouz] [OnlyWire] [Reddit] [Segnalo] [Sphinn] [StumbleUpon] [Technorati] [Twitter] [Windows Live] [Yahoo!] [Email]

İlginizi Çekebilecek Diğer Başlıklar:

  1. Kanal D ve CNN Türk güçlerini birleştiriyor
  2. Kışın internete bağlanmak daha ucuz
  3. TEB Bonus’dan dört köşe eden kampanya
  4. Doğuş Yayın Grubu’ndan Yeni Bir Kanal
  5. Haber Tüketme Hızı 3’te 1’e Düşecek


RSS ÜyeliğiŞu an tam 41 kişi yazıları RSS ile takip ediyor.RSS abonesi olmak için buraya.Güncel yazıların otomatik olarak mailinize gelmesini istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Yorum Yok
  1. Henüz yorum yapılmamış.
Yorum Yapın