Netbul.com kapatıldı
06 Ekim 2008 tarihinde Floating yazdı.
118 kez görüntülendi.
closeBu yazı 1 yıl 11 ay 4 gün önce yayınlanmış olduğundan güncelliğini yitirmiş veya içeriğindeki bilgilerin geçerliliği kaybolmuş olabilir.

‘İki nokta arasindaki en kisa yol” sloganıyla Elif Dağdeviren’in kurduğu Netbul.com haber portalı, yeni sahibi Vodafone Türkiye tarafından kapatıldı.

Türkiye’nin en önemli web sitelerinden olan netbul.com, gerek arama motoru, gerek haber, gerekse diğer konularda kaliteli yayınlarıyla dikkat çekiyordu. Günlük tıklama sayısı 300 binlere kadar ulaşan site, Uzanların son döneminde Telsim bünyesine katılmıştı. TMSF, Uzan grubuna el koyduktan sonra, netbul.com’u da Telsim ile birlikte İngiliz GSM devi Vodafone’a satmıştı.

Vodafone bünyesinde Gazeteci Ercüment Erkul yönetiminde 18 kişilik editör (gazeteci) ve teknik kadro ile yayınını sürdüren netbul.com’un çalışanları, aynı zamanda Vodafone’un SMS haberleri ile wap üzerinden yayın yayan Vodafone live’ın haber içeriklerini de hazırlıyordu.

Bu Haberi Paylaş
[Ask] [backflip] [BlogBookmark] [del.icio.us] [Digg] [Facebook] [Furl] [Google] [LinkedIn] [Netvouz] [OnlyWire] [Reddit] [Segnalo] [Sphinn] [StumbleUpon] [Technorati] [Twitter] [Windows Live] [Yahoo!] [Email]

İlginizi Çekebilecek Diğer Başlıklar:

  1. Vodafone Hack
  2. İnternet’te Yaratıcı 3G Reklamları
  3. BBC’den Türkçe televizyon yayını
  4. Darty Her Gün Ucuz
  5. Vodafone yenilendi.


RSS ÜyeliğiŞu an tam 81 kişi yazıları RSS ile takip ediyor.RSS abonesi olmak için buraya.Güncel yazıların otomatik olarak mailinize gelmesini istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Yorum Yok
  1. Henüz yorum yapılmamış.
Yorum Yapın