15 bin YTL’ye “sundu-sunar” sponsorluğu

cross grey small 15 bin YTL’ye “sundu sunar” sponsorluğuBu yazı 4 yıl 4 ay 23 gün önce yayınlanmış olduğundan güncelliğini yitirmiş veya içeriğindeki bilgilerin geçerliliği kaybolmuş olabilir.

Yeni yayın döneminin “start” vermesiyle birlikte TV kanallarındaki dizi enflasyonu da artmaya başladı. Ekonomist’ten Fatoş Bozkuş’un haberine göre bölüm başına diziler için belirlenen sponsorluk bedelleri ortalama 15 bin-50 bin YTL arasında değişiyor. Sponsor olan firma eğer diziyi “sunuyorsa” bunun bedeli 15 bin YTL. Sponsorluk bedeli en yüksek dizi ise bölüm başına 100 bin YTL ile Kurtlar Vadisi.
Sponsorluk için kanallarla en çok eğitim kurumları, gıda, kombi ve halı markaları görüşüyor.
Haberde ayrıca hangi markaların hangi dizilere sponsor odluğu bilgisi de aktarılıyor: Binbir Gece (Koçak Gold), Ezo Gelin (Atiker), Avrupa Yakası (Baymak), Sıla (MT Sağlık), İki Aile (Yağmur Mobilya), Arka Sokaklar (Gold Master), Zeliha’nın Gözleri (Atiker).

 15 bin YTL’ye “sundu sunar” sponsorluğu

Yazar Hakkında

reklam oburu bugüne kadar 776 yazıya imzasını atmış.

Tutamıyorum boğazımı ;)



İlginizi Çekebilir:


Facebook Yorumları:

Yorum yapılmamış.

Yorum yapmak istiyorum

Blog Ödülleri
Sansürsüz İnternet Chrome İndir İnternetime Dokunma Open dns
Dmoz
Wordpress Türkiye